Hoe gaan we te werk?
Wij combineren jouw data

Vandaag de dag komt er heel wat af op je onderneming. Vaak is het moeilijk om het bos door te bomen te zien. Er zit een onschatbare bron aan nuttige gegevens in jouw onderneming, uit welk systeem ze ook komen.

Vaak lijkt het echter een onbegonnen werk om data te combineren en hier inzichten in te verwerven. Laat dat nu net hetgene zijn waarbij Comigoo jou kan helpen.

Hoe doen we dat precies dan? We komen langs om kennis te maken. We luisteren naar je informatiebehoefte en overlopen het proces van gegevensverwerking en -beheer. Op basis van een aangepaste demo laten we je de mogelijkheden zien voor jouw organisatie.

Dan gaan we aan de slag met jouw data. We komen snel terug met een set van visualisaties die eenvoudig begrijpbaar zijn en heel makkelijk aan te passen aan jouw wensen en verwachtingen.

Wij interpreteren

Wij weten dat rapporten vaak niet optimaal benut worden. Daarom voegen wij altijd een menselijke toets toe door samen met jou alle gegevens te bekijken en te interpreteren.

Inderdaad, onze ervaren medewerkers kunnen verbanden leggen die jij misschien niet onmiddellijk zou leggen. Zo kan je bijvoorbeelden inconsistenties en zelfs fouten in je data herkennen en corrigeren.

Wij zijn wetenschappers

Data science gaat nog een stap verder dan het analyseren van je operationele gegevens. Hier gaan onze wetenschappers aan het werk om verborgen afhankelijkheden bloot te leggen. Aan de hand van complexe modellen kunnen we zelfs voorspellingen in de toekomst gaan doen!

Dit is dan ook de echte kracht van big data. Je kan dit gaan gebruiken om jouw bedrijf te transformeren en een concurrentieel voordeel te halen.

Vraag nu je demo aan!

Qlik displayed on multiple devices

OP COMIGOO SERVER

Kies je ervoor om je gegevens beschikbaar te hebben via onze Comigoo servers? Goede keuze! Je gegevens worden bewaard in een uiterst beschermde omgeving waar ze veilig zijn. Je hebt op elk moment toegang tot je apps via een browser of mobiel apparaat. Je betaalt slechts één maandelijks abonnement.OP JE EIGEN SERVER

Kies jij ervoor om je gegevens te bewaren op je eigen server? Geen enkel probleem! Wij lopen je door de verschillende mogelijkheden en bespreken een aanpak die voor jou werkt.